Τρόποι αποστολής

Αποστολή Προϊόντων 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 – 2 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την μεταφορική εταιρεία JoyTrans.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται  προς το παρόν μόνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η παραγγελία πάντα θα πρέπει να είναι ονομαστική για τα προϊόντα που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα. To aquamineralis.gr  λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά διαθέτει και φυσική έδρα η οποία λειτουργεί και ως σημείο εξυπηρέτησης. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 8.30 – 12.00. Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων καλέστε μας στο 6936871733. Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Σε περίπτωση που επιλέξετε σαν τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας την παραλαβή από το κατάστημά μας, αν η παραγγελία δεν έχει προπληρωθεί, παραμένει ενεργή για τρεις (3) ημέρες και μετά  ακυρώνεται.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί , παραδίδονται την επόμενη μέρα στην μεταφορική εταιρεία, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Θα παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις ολοκληρωθεί  η παραγγελία, ο πελάτης ενημερώνεται για την εξέλιξης της παραγγελίας μέσω e-mail και τηλεφωνικά σε περίπτωση που απαιτείται η συνδρομή του για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25 € σε όλo το λεκανοπέδιο Αττικής.

Για παραγγελίες κάτω των 25€, τα μεταφορικά χρεώνονται με 5€.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», τότε επιβαρύνεστε με μια πρόσθετη χρέωση 3 € .

Καλάθι αγορών