Τρόποι πληρωμής

Η Εταιρεία  διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών στα καταχωρημένα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς καμία ειδοποίηση. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ .

Πληρωμή με κατάθεση

Αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελία σας, και να τα στείλετε  μέσω  email στο info@aquamineralis.gr.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω τράπεζες για κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR98 0172 0660 0050 6610 8334 664

Δικαιούχος: Dan Leuce

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR6701106950000069500659516

Δικαιούχος: Dan Leuce

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα, Χρεωστική ή Prepaid.

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την κάρτα, ο πελάτης μεταφέρεται αυτομάτως στην ασφαλή σελίδα πληρωμής της υπηρεσίας Τράπεζας Πειραιώς.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όλες οι πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική ή prepaid (Visa, Visa Electron, MasterCard) κάρτα γίνονται μέσω ασφαλούς σελίδας της Τράπεζας Πειραιώς. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με πιστωτική θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς όπου θα ολοκληρώσετε την αγορά σας. Το aqamineralis.gr δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών καρτών ούτε έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή το ποσό της παραγγελίας σας κατά την παράδοσή της στον υπάλληλο της  μεταφορικής εταιρείας . Υπάρχει έξτρα χρέωση 3ευρώ.

Παράδοση

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων τηλ.6936871733 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την aquamineralis.gr.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 3 ημερών τότε αυτομάτως η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Καλάθι αγορών